Programme test

Subpage Hero

Programme test

Loading
09:30
  1. 5 mins
    • Plenary Sessions
    Welcome
09:50
  1. 55 mins
    • Plenary Sessions
    Panel: How do we deal with an ongoing European energy crisis? What is the impact of price caps and other political interference with the market? Will we see high or low volatility? What are the scenar ...
10:45
  1. 45 mins
11:45
  1. 45 mins
    • Gas Track
    What are the scenarios for the European supply demand balance?
  2. 45 mins
    • Power Track
    Panel discussion: Redesigning Electricity Markets How did the PPA market evolve? Will Romania still have a market left? Market developments in Bulgaria
12:30
  1. 90 mins
15:45
  1. 30 mins
16:15
  1. 20 mins
    • Plenary Sessions
16:35
  1. 15 mins
    • Plenary Sessions
16:50
  1. 15 mins
    • Plenary Sessions
17:05
  1. 25 mins
    • Plenary Sessions
19:00
  1. 240 mins
    The Traders Networking Evening is a fabulous night of fun with colleagues from the CEE and SEE energy trading business and also a great opportunity to nurture business relationships and partnerships. ...
11:00
  1. 45 mins
11:30
  1. 90 mins
    • Workshop
    The PPA workshop is meant for delegates currently using, as well as delegates now desiring to become familiar with, the 2019 EFET CPPA Agreement and adjoining guidance notes. The EFET CPPA is the firs ...